Cultuurbarbaren in de herfstvakantie

Gepubliceerd op: 21 oktober 2024 14:30

Ook dit jaar is OPEN festivalhart van Cultuurbarbaren: Hét culturele festival voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. We hebben weer een te gek activiteitenprogramma. Elke ochtend zijn er workshops van De VAK. Daarnaast is er een uitgebreid programma op het podium. Bovendien vind je daar ook een handig informatiepunt. En het leukste is: behalve de workshops van De VAK zijn de Cultuurbarbaren-activiteiten in OPEN gratis!

Programma op het podium

Alle activiteiten op het podium zijn gratis te bezoeken. Je hebt hier geen tickets voor nodig. Ga je naar de voorstelling 'Kijk eens wat ik kan', bekijk je een van onze films of dans je mee tijdens silent disco?

meer info

Gratis workshops door Cultuurbarbaren

Doe mee met de leukste workshops door Cultuurbarbaren! Huh, krijg je les van kinderen? Jazeker! Want die weten precies wat het leukste is om te doen!

  • Datum: 28, 29, 30, 31 oktober, 1 november
  • Tijd: inloop tussen 14.00 en 15.00 uur
  • Gratis toegang, geen ticket nodig

meer info

Racefietsen met VR-bril

Spring op de fiets en ontdek de wetenschap achter topsport! Race in VR naar de finish. Deze activiteit wordt verzorgd door het Science Centre Delft.

  • Data: 28, 29, 30, 31 oktober
  • Tijd: inloop tussen 10.00 en 15.00 uur
  • Gratis, geen ticket nodig

meer info

Workshops door De VAK (€7.50)

Elke ochtend starten er om 10.00 uur en om 11.15 uur workshops in de studio’s van De VAK. In deze workshops doen we het net even anders. We gaan boeken verscheuren, herrie maken, broodbeleggen met klei, grappen maken en nog veel meer. Tickets koop je vooraf online. Je vindt hier ook alle informatie over de verschillende workshops.

  • Kosten: €7.50

meer info